We help the world growing since 1983

E fa'afefea ona galue fa'atonu fa'amalosi?

O le fa'aitiitiga o le okesene e masani lava o se fa'aitiitiga mamafa mo fagu kesi.Pe a suia le mamafa o le inlet ma le tafe mai fafo, ia mautinoa o loʻo tumau pea le mamafa o fafo.O le si'itia o le faitau o le fua maualalo o le mamafa e ono fa'ailoa mai ai ni lamatiaga ma ni mea natia.

1

Mafuaaga mo le faʻaaogainafa'atonuga o le kasa

Talu ai e le manaʻomia le maualuga o le mamafa i le taimi o le uelo ma le tipiina o kesi, ma o le mamafa o loʻo teuina i totonu o le paʻu e maualuga tele, o loʻo i ai se va tele i le va o le lua.Ina ia mafai ona fetuutuunai le maualuga o le kasa i totonu o le paʻu i le maualalo o le mamafa i le taimi o le taotoga ma faʻamautu le maualalo o le mamafa i le taimi o le faʻaaogaina, e tatau ona faʻaaogaina se faʻaitiitiga o le kesi.

Galuega afa'atonuga o le kasa

1. Fa'aitiitiga fa'aitiitiga galuega O le kesi o lo'o teuina i totonu o le pa'u o lo'o fa'avaivaia e ala i le fa'aitiitiga o le mamafa e o'o atu i le mana'omia o galuega.

2. O le maualuga ma le maualalo o fua faʻatatau o le faʻaitiitiga faʻaitiitiga o loʻo faʻaalia ai le maualuga o le mamafa i totonu o le fagu ma le mamafa o galuega pe a uma le faʻaleagaina.

3. O le mamafa o le kesi i totonu o le faʻamautu faʻamautu o le mamafa e faʻaitiitia malie i le faʻaaogaina o le kesi, ae o le mamafa galue o le kesi e manaʻomia ina ia mautu i le taimi o le kesi ma le tipi kesi.E mafai e le fa'aitiitiga fa'aitiitiga ona fa'amautinoa le gaosiga o le mamafa o le kesi galue, ina ia le suia le mamafa o galuega e tu'uina atu mai le potu maualalo i le suiga o le mamafa o le kasa i totonu o le pa'u.

Fa'atonuga fa'atino ofa'atonu fa'amalosi

Aʻo maualuga le mamafa i totonu o le paʻu, aʻo le mamafa e manaʻomia mo le gaogao kesi, tipi kesi ma faʻaoga faʻaoga e maualalo, e manaʻomia se faʻaititia o le mamafa e faʻaitiitia ai le maualuga o le kasa o loʻo teuina i totonu o le paʻu i le kasa maualalo, ma faʻamautinoa o le manaʻomia. e tumau pea le malosi o galuega mai le amataga e oo i le faaiuga.I se upu, o le faʻaitiitiga o le mamafa o se masini faʻatonutonu e faʻaitiitia ai le maualuga o le kasa i le maualalo o le kasa ma faʻamautu ai le mamafa ma le tafe o le kesi gaosiga.


Taimi meli: Oke-12-2022