We help the world growing since 1983

Le Fa'atulagaina o Afklok Tube Fittings

E pei ona faʻaalia i le ata, o le faʻaogaina lea o le paipa ma o loʻo i ai le lelei o le fausaga faigofie, faʻaoga faigofie ma leai se uʻamea, faʻaaogaina lautele i pisinisi eseese e pei o vailaʻau, vailaʻau, suauʻu, suʻesuʻega faasaienisi, inisinia eletise, ma isi. ia, ma e aofia ai vaega e tolu: ferrule luma, ferrule tua, nati.Ole auala faʻapipiʻi e matua faigofie lava.Pe a faʻaofi le ferrules ma le nati i totonu o le tino fetaui i luga o le paipa uʻamea, pe a faʻamauina le nati, o le pito i luma o le kaseti e faʻapipiʻiina ma le tino fetaui, ma o le lau i totonu o loʻo u tutusa lelei paipa uʻamea e fai ai se faʻamaufaʻailoga lelei. ..Ae e tatau ona tatou gauai atu i nisi o mataupu pe a faʻapipiʻi, ma matou faʻafeiloaʻi oe pe faʻapefea ona faʻapipiʻi.

Le Fa'atulagaina o Afklok Tube Fittings-1

1. Faʻapipiʻi muamua

1.1 O le muaʻi faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le nofoaga sili lea ona taua, lea e aʻafia ai le faʻamaoni o le faʻamaufaʻailoga.E masani lava ona manaʻomia se faʻapipiʻi faʻapitoa.E mafai ona faʻapipiʻi muamua mea faʻapipiʻi i luga o le faʻavae.O le fa'ata'ita'iga fa'apitoa o le fa'aogaina lea o se tino talafeagai e fai ma matua, fa'amau le nati ma ferrules.E masani lava o lo'o iai le fa'atasi sa'o, tulilima fa'atasi ma le tee fa'atasi.Na matou iloa e oʻo lava i le vaega tutusa o le gaosiga e tasi, o le loloto o le pu i totonu o nei mea faʻapipiʻi e masani ona mafua ai le tafe, ma o lenei faʻafitauli e masani ona le amanaiaina.

O le auala saʻo e tatau ona i ai, o le a le ituaiga tino fetaui e faʻaaogaina i le tasi pito o le paipa, ma o le fesoʻotaʻiga tutusa o loʻo faʻapipiʻiina i le ituaiga tutusa o fesoʻotaʻiga, lea e mafai ona faʻaitiitia ai faʻafitauli leak.

1.2 O le pito pito i luga ole paipa e tatau ona lelei.A maeʻa le vaʻa o le paipa, e tatau ona faʻavaeina mai mea faigaluega e pei o uili uili, ma aveese le burr, fufulu ma faʻamamāina i le maualuga o le ea.

1.3 A maeʻa faʻapipiʻi, o le tikeri coaxial o le paipa ma le paipa e tatau ona tausia i le tele e mafai ai, ma afai e tele naua le paipa, o le a mafua ai le toilalo faʻamau.

1.4 Fa'apipi'i muamua e le tele tele.O le lau i totonu o le pepa o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le puipui pito i fafo o le paipa, ma e le tatau ona i ai se suiga manino o le tagata o loʻo uuina.A faʻatautaia le fesoʻotaʻiga, e faʻapipiʻi le malosi e tusa ai ma le malosi faʻamalosi faʻamaonia.O le malosi faʻamalosi o le φ6-10mm card o le 64-115 N, φ16mmm 259N, ma le φ18 mm o le 450N.Afai e ogaoga le lima o le kata i le muai faʻapipiʻiina, o le a leiloa le faʻamaufaʻailoga.

Le Fa'atulagaina o Afklok Tube Fittings-2

2. E fa'asaina le fa'aopoopoina o mea fa'apipi'i e pei o le fa'amau.Ina ia maua se faʻamaufaʻailoga sili atu, faʻaoga i le faʻamau faʻamaufaʻailoga i luga o le kaseti.O le i'uga, na ta'avale le pulu fa'amaufa'ailoga i totonu o le fa'apalapala, ma i'u ai i le fa'aletonu o le pu o le vaega fa'amau.

3. Pe a fa'afeso'ota'i le fa'agaau, e tatau ona lava le deformable o le paipa e aloese ai mai le fa'atupu vevesi.

4. Pe a faʻafesoʻotaʻi le paipa, e tatau ona aloese mai le malosi pito i tua, ma o le malosi pito i tua o le a mafua ai se faʻamaufaʻailoga.

5. Pe a faʻafesoʻotaʻi le paipa, e tatau ona fufusi i le taimi e tasi, aloese mai le tele o faʻalavelave, a leai o le faʻamaufaʻailogaina o le a faʻaleagaina.


Taimi meli: Aukuso-19-2021